Kom til youth-dag den 29. oktober

01.
Youth-dag

Kom til Youth-dag lørdag den 29. oktober

Så blev det endelig den tid på året. Amnesty inviterer dig til den årlige Youth-dag lørdag den 29. oktober. En fed dag spækket med spændende foredrag, workshops og hygge i menneskerettighedernes tegn.

I år sætter vi fokus på Amnestys globale flygtningekampagne. Du kommer til at høre spændende foredrag og samtidig får du muligheden for at møde andre unge fra hele landet, der er ligeså engagerede i menneskerettighederne som dig selv.

Det færdige program er på trapperne, men allerede nu kan vi love følgende:

• Oplæg om Amnestys flygtningekampagne
• Indsigt i livet på flugt
• Interview med Michael Gravsen, der står bag dokumentaren ’Drømmen om Danmark’’
• Kreativ workshop og erfaringsudveksling
• Hygge og fest


Er du helt ny i Amnesty, vil du bare gerne vide mere eller har du allerede været aktiv? Uanset hvad, kan du tilmelde dig og deltage i en spændende og lærerig dag sammen med Youth-aktivister fra hele landet.

Hvor og hvornår:

Arrangementet finder sted lørdag den 29. oktober i Mellemfolkeligt Samvirkes lokaler på Fælledvej 12, 2200 København N fra 11.30-23.00

Tilmeldingsfrist:

Du kan senest tilmelde dig arrangementet søndag den 23. oktober. Vi har et max deltagerantal på 100. Tilmelding foregår derfor efter først til mølle princippet.

Transport og overnatning:

Bor du udenfor Storkøbenhavn, så giver vi et tilskud til din transport. Du betaler selv de første 150 kr. resten sørger vi for. Kommer du langvejsfra sørger vi desuden for overnatning i Mellemfolkeligt Samvirkes lokaler på Fælledvej.

Mad:

Al mad er vegetarisk, hvis du er veganer eller har allergier, skal du sende en mail til youth@amnesty.dk senest søndag den 23. oktober. Vi sørger for frokost, et solidt aftensmåltid og selvfølgelig snacks i løbet af dagen.

Kom med og bliv klædt godt på til det vigtige arbejde for flygtninges rettigheder og nyd en spændende dag sammen med dine med-aktivister.


02.
Tilmelding

 

 

 

 

Tilmeld dig Youth-dag