Guide til Android brugere

01.
Advarsler på Android

Om advarsler på Android

Er du Android-bruger? Så har du sikkert set ovenstående besked, når du sender sms'er til kortnumre som 1220, 1919 osv.

Advarslen vises, uanset om tjenesten koster penge eller ej. Når du sender AKTION til 1220 koster det kun almindelig sms-takst. For de fleste brugere vil det altså være gratis at skrive under via Lifeline, fordi de har fri sms med i deres abonnement.

Hvordan fjerner jeg advarslen?
Du kan slå advarslen fra. Så sætter du blot flueben i "Husk mit valg" og vælger "Tillad altid". Så vises advarslen ikke fremover.
Slå advarsel fra på Android
Du kan altid ændre det igen under Indstillinger > Det sms-program, du bruger (typisk Messaging).
Se evt videoen her (ikke lavet af Amnesty).

Hvornår koster det penge?
Hvis beskederne koster penge, skal det tydeligt fremgå enten af sms'en eller det medie, hvor du ser koden (fjernsyn, plakater, postkort osv). Hvis der ikke står noget i sms'en, koster det altså kun almindelig sms-takst at svare på beskeden. Det koster altså ikke ekstra at sende AKTION, LIFELINE eller LIFELINE STOP (til at afmelde Lifeline-sms'er).

Samtidig siger reglerne, at du skal modtage en bekræftelse på sms, hvor prisen på donationen/tjenesten skal fremgå. Hvis du kommer til at donere ved en fejl, har du 14 dages returret.

Hvis du kommer til at donere penge til Amnesty og fortryder, kan du til os på tlf 3345 6566 eller sende os en mail på amnesty@amnesty.dk. Vi skal bruge dit telefonnummer samt den kode, du brugte (fx AMNESTY til 1220), og så sørger vi for, at pengene bliver ført tilbage på dit abonnement.