Protestér mod asylstramninger

01.
Kort sagt

Børn har ret til et familieliv

Forældre på flugt fra krig skal vente mindst tre år på at blive genforenet med deres børn, hvis regeringens forslag til asylstramninger vedtages.


02.
Skriv under

Regeringens foreslåede asylstramninger undergraver Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Lovforslaget bryder med retten til familieliv, og det rammer især børn.

Hvis loven vedtages, skal børn fremover vente tre år eller mere på at blive genforenet med deres forældre. Det er længe nok til, at liv ødelægges.

Det sætter forældrene i et umenneskeligt valg. Enten skal de medbringe familien på en farlig færd over Middelhavet og gennem Europa, eller også skal de efterlade børnene i usikre og kummerlige vilkår i flygtningelejre i minimum tre år.

For enlige børn er livet i flygtningelejrene ekstremt barsk. De får ikke altid mad nok, der er ikke rindende vand eller elektricitet, de kan hverken blive behandlet for deres sygdomme eller få godskrevet deres skolegang, hvis de er så heldige at have sådan en.

Protestér mod regeringens foreslåede asylstramninger

Skriv venligst dit mobilnummer, hvis du vil have Amnestys aktioner på sms fremover
Vi bruger din mailadresse til at garantere, at din underskrift er unik. Mailadressen videregives ikke til 3. person
Vi sender ca 2-3 aktioner pr måned. De er gratis at modtage. Dit svar koster alm. sms-takst. Afmeld: Sms LIFELINE STOP til 1220.