01.
Youth!

Amnesty Youth er et frivilligt netværk af unge mellem 15-25 år, der sammen arbejder for at sætte menneskerettighederne på dagsordenen i hele verden

Amnesty Youth er en mulighed for at tage handling og vise omverdenen, hvilken forandring vi ønsker at se; menneskerettigheder skal respekteres, beskyttes og prioriteres!

Som Youth’er kan du være med til at aktionere for alle Amnestys sager. Vi klæder dig på til at gøre en forskel for menneskerettighederne på en sjov og kreativ måde – en forskel, der kan mærkes for mange mennesker i hele verden. For unge menneskers handlinger virker og jeres stemmer skal høres!

Sign up til youth

Kampagnefrivillig i Amnesty Youth

Vi søger kampagnefrivillige til efterårets Youth kampagne om seksualundervisning og samtykke i 2020. Har du lyst til at prøve kræfter med organisering af aktioner, kampagnekommunikation, Ungdommens Folkemøde eller lobbyarbejde? Så klik ind her og ansøg om at komme med på efterårsholdet.

Læs mere her

Aktivisme, du kan lave hjemmefra

Mangler du ideer til, hvordan du kan lave aktivisme og udvise solidaritet hjemmefra? I disse tider har vi ekstra meget brug for hinanden - men på afstand.

Få inspiration her
02.
Power!


03.
Action!


HVAD ER AMNESTY YOUTH EGENTLIG? 💛 
What’s the hype all about? Fællesskab, kompetencer, fede arrangementer


KOM I GANG MED YOUTH AKTIVISME 💛
Guides til aktioner, bestilling af materiale, tips til Youth-grupper


VÆR MED I AMNESTY YOUTH 💛
Klik her for at læse mere om hvad en Youth’er laver og bliv en del af bevægelsen


VI ARBEJDER FOR MENNESKERETTIGHEDER 💛
Lær mere om Amnesty International, vores sager og underskriftsindsamlinger

Mød youth-teamet