Nordic Youth Conference 2016 Amnesty Youth Aktivisme

01.
Video


02.
Vil du være med

Kom med til Nordic Youth Conference d. 24-28. juli 2017 i Oslo

Har du lyst til at møde youth-aktivister fra andre nordiske lande og lære mere om menneskerettigheder og aktivisme? Hvis svaret er ja, så skal du med til Nordic Youth Conference 2017.

Hvad er NYC?

NYC er en årlig event, hvor ca. 50 Youth-aktivister i alderen 16-25 år fra forskellige nordiske lande mødes; det er fem dage fyldt med menneskerettigheder, aktivisme og spændende foredrag. Nordic Youth Conference bliver afholdt nær Oslo i Norge d. 24-28. juli 2017, og her vil du blive en del af Amnestys kæmpe netværk og få nye venner fra hele Norden.

 Hvad kan du forvente?

Konferencen vil bestå af inspirerende workshops, faglige indslag og oplæg. Du vil under konferencen erhverve forskellige kompetencer, der vil dygtiggøre dig som aktivist, og du vil lære meget mere om Amnesty og menneskerettigheder.

Temaet for konferencen er den nye globale kampagne for menneskerettighedsforkæmpere. Med afsæt i dette tema skal du være med til at planlægge og afholde en aktion i Oslo. Endelig bliver der rig mulighed for at lære de andre youth-aktivister at kende, udveksle erfaringer og få nye ideer, som du kan tage med hjem til din youth-gruppe.

 Vil du med? 

Der er plads til 10 deltagere fra hvert land, så hvis du vil med, skal du udfylde et ansøgningsskema, som du senest den 1. maj kl.12.00 skal sende til youth@amnesty.dk. 

Senest den 15. maj får du besked på, om du er én af de heldige, der skal med til Norge i juli.

 


03.
Praktisk information

Praktisk info

 • Du skal være mellem 16 og 25 år.
 • Konferencen er alkohol fri, hvilket betyder, at der ikke må købes eller indtages alkohol.
 • Alle deltagere skal underskrive en samtykkeerklæring inden konferencen. Deltagere under 18 år skal have en underskrift fra en forælder/værge.
 • Amnesty betaler din transport til og fra Oslo, dit ophold samt mad under konferencen.
 • Du skal betale et deltagergebyr på 400 kr., dine lommepenge samt din transport i Danmark til og fra lufthavnen. Afhængigt af, hvor du bor, giver Amnesty et tilskud til transporten.
 • Under rejsen og opholdet er du dækket af Amnestys forsikring.
 • Konferencen foregår på engelsk, og derfor et det nødvendigt, at du både kan forstå og snakke engelsk.
 • Der er en repræsentant med fra Amnesty Danmark på hele turen.
 • Du skal forvente lange dage og indlogering med andre youth-aktivister.
 • Vi forventer, at du skriver en artikel, læserbrev eller lign. efter konferencen.
 • Bliver du udvalgt til at deltage i konferencen, får du tilsendt mere info (detaljeret program, hvor vi skal bo, rejsetider osv.) i løbet af juni.

Har du spørgsmål, så skriv til youth@amnesty.dk