Bestil postkort - sælg dem - og støt unge i Peru

01.
Bestil postkort

Sælg postkort så unge i Peru kan få et tryggere skoleliv

Bestil postkort her, sælg dem, så er du med til at støtte unge i Peru


I 2020 indledte Amnesty og Operation Dagsværk et samarbejde om årets dagsværksprojekt, der sætter fokus på det udbredte problem med seksuel vold i skolerne i Peru. Ifølge en måling fra Red Barnet har 40 procent af peruvianske teenagere følt sig chikaneret i løbet af skoleåret.

De unge har fået nok af overgreb og chikane. De kræver trygge skoler nu!

Den officielle Dagsværkdag i 2020 blev dog rykket til 10. marts 2021 pga. de stigende smittetal i efteråret, og det ser stadig ud til at covid-19, kommer til at have en rigtig ærgerlig påvirkning på det endelige beløb, der sendes til de unge i Peru.

Derfor har vi brug for DIN hjælp. Dette Amnesty-projekt fortjener al den støtte og opbakning, der er mulig, så derfor rækker vi nu ud til alle Amnestys medlemmer, aktivister og venner.

Du kan støtte projektet og hjælpe til ved at sælge postkort fra Operation Dagsværk med flotte billeder fra Peru. Billederne er af de unge aktivister, der har taget kampen op og bladet fra munden for at skabe mere ligestilling i deres hverdag. Postkortene sælges for 50 kr. pr. pakke og hver pakke indeholder 4 kort.

Læs mere om selve projektet her 

OBS: Deadline for bestilling af postkort er søndag den 28. februar.

Spørgsmål? 

Hvis du har spørgsmål, så skriv til sseidler@amnesty.dk 

02.
Praktisk info

Hvem kan man sælge til, nu hvor man ikke må se folk?

Du kan sælge til alle – venner, familie, kollegaer, medstuderende. Alt du skal gøre er at skrive eller ringe til dem. I kan så aftale, at de overfører pengene med det samme, og når I ses igen, så får de postkortene. Det er selvfølgelig også muligt at smide dem i køberens postkasse, hvis jeres fysiske afstand tillader det, eller sende dem med posten, hvis du har tid til dette.

Hvordan ser postkortene ud?

Der er fire forskellige postkort. Du kan se to af dem nedenfor. 

 

Hvor mange postkort er der i en pakke?

Der er fire postkort pr. pakke. Du skal bestille minimum otte pakker postkort. 

Hvem skal de/jeg overføre pengene til?

De kan overføre til dig eller direkte til Operation Dagsværk. Hvis de overfører direkte til OD, så skal de huske at skrive dit ID-nummer (som du får, når du tilmelder dig), så vi ved, at de har købt af dig. Overfører de til dig, skal du overføre til Operation Dagsværk.

Der kan overføres på mobile pay 54345 eller bankoverførsel: 8401 1871666

Hvornår skal jeg sælge postkort?

Du kan gøre det, lige når det passer dig. Og er du effektiv, så kan dit job være overstået på 30 minutter. OD skal dog have pengene i hus allersenest den 10. marts.