Landsindsamling

01.
Værd at vide som indsamler

Hvor skal jeg aflevere pengene?

Du kan aflevere din indsamlingsbøtte over hele landet.

Se alle afleveringssteder
02.
Sådan donerer du

Landsindsamling 2017

Hvis du ikke var hjemme, da vi bankede på din dør, skal du ikke fortvivle. Du kan også donere med ovenstående metoder.

Der er mange gode grunde til at støtte arbejdet for menneskerettighederne – et arbejde vi har udført siden 1961.

Gennem årene har vi fået omstødt tusindvis af diskriminerende domme, fået løsladt tusindvis af uskyldige mennesker og fået omskrevet love, så de lever op til menneskerettighederne.


03.
Hvad går pengene til

Hvad går pengene til?

Den 10. december samler vi ind til Amnesty Internationals arbejde for vores fælles menneskerettigheder.

Som indsamler er du derfor blandt andet med til at kæmpe for hvert enkelt menneskes ret til at ytre sig frit, ret til at leve uden risiko for tortur og forfølgelse eller ret til religionsfrihed og forsamlingsfrihed.

Amnesty International er verdens største menneskerettighedsbevægelse med mere end syv millioner medlemmer og støtter på verdensplan. Vores medlemmer er alle helt afgørende for, at vi kan udføre vores arbejde. 

Hvad går pengene til
04.
Vi samler ind

Vi samler ind 10. decemberMød Anders

Jeg er 39 år og fra København. Jeg samler ind, fordi jeg synes, at menneskerettighederne er meget smukke, men jeg føler også, at de er under pres over alt i verden. Derfor vil jeg gerne hjælpe Amnesty som indsamler den 10 december.

Bliv indsamler

Mød Emilie

Jeg er 19 år og fra Humlebæk. Jeg samler ind til Amnesty, fordi jeg mener, at Amnestys arbejde gør en stor forskel, og det vil jeg gerne støtte op om. Jeg ønsker lige rettigheder for alle på tværs af nationalitet, etnicitet og alle de andre skel, der er mellem mennesker.

Bliv indsamler

Mød Bente Marie

Jeg er 77 år og bor i København. Jeg vil gerne samle ind for Amnesty den 10. december, fordi jeg mener, at menneske- rettighederne er evige og uforanderlige. Jeg vil gerne være med til at vise, at det nytter at kæmpe for menneske- rettighederne.

Bliv indsamler

Mød Elias

Jeg er 5 år gammel og bor i Emdrup, lidt udenfor København. Jeg vil gerne samle ind, fordi det er godt for flygtninge og for, at man må sige, hvad man vil, så længe man ikke slår og ikke er irriteret på de andre. Jeg skal samle ind med min søster og min mor.

Bliv indsamler

Mød Julie

Jeg er 31 år og bor i København. Jeg føler mig altid så magtesløs, når jeg hører om alle de uretfærdigheder, mennesker udsættes for rundt om i verden. Hvis jeg derfor kan bruge en søndag formiddag på at bidrage lidt, vil jeg gerne det.

Bliv indsamler

Mød Magnus

Jeg er 30 år og bor til dagligt i København. Jeg har meldt mig som indsamler fordi vi lever i en tid hvor menneskerettighederne er under pres, både herhjemme og ude i verden. Derfor er det vigtigt, at sikre den fortsatte støtte til alles ret til frihed.

Bliv indsamler