Landsindsamling

01.
Bliv indsamler

Bliv indsamler

Vær med til at samle ind, når Amnesty International afholder landsindsamling den 10. december 2017. Vi har brug for indsamlere over hele landet, og du vælger selvfølgelig helt selv, hvor du vil samle ind.

Vælg din rute nu
02.
Hvad går pengene til

Hvad går pengene til?

Den 10. december samler vi ind til Amnesty Internationals arbejde for vores fælles menneskerettigheder.

Som indsamler er du derfor blandt andet med til at kæmpe for hvert enkelt menneskes ret til at ytre sig frit, ret til at leve uden risiko for tortur og forfølgelse eller ret til religionsfrihed og forsamlingsfrihed.

Amnesty International er verdens største menneskerettighedsbevægelse med mere end syv millioner medlemmer og støtter på verdensplan. Vores medlemmer er alle helt afgørende for, at vi kan udføre vores arbejde. 

Hvad går pengene til
03.
Vi samler ind

Vi samler ind 10. december


Mød Anders

Jeg er 39 år og fra København. Jeg samler ind, fordi jeg synes, at menneskerettighederne er meget smukke, men jeg føler også, at de er under pres over alt i verden. Derfor vil jeg gerne hjælpe Amnesty som indsamler den 10 december.

Bliv indsamler

Mød Emilie

Jeg er 19 år og fra Humlebæk. Jeg samler ind til Amnesty, fordi jeg mener, at Amnestys arbejde gør en stor forskel, og det vil jeg gerne støtte op om. Jeg ønsker lige rettigheder for alle på tværs af nationalitet, etnicitet og alle de andre skel, der er mellem mennesker.

Bliv indsamler

Mød Bente Marie

Jeg er 77 år og bor i København. Jeg vil gerne samle ind for amnesty den 10. december, fordi jeg mener at menneske- rettighederne er evige og uforanderlige. Jeg vil gerne være med til at vise, at det nytter at kæmpe for menneske- rettighederne.

Bliv indsamler

Mød Elias

Jeg er 5 år gammel og bor i Emdrup, lidt udenfor København. Jeg vil gerne samle ind, fordi det er godt for flygtninge og for, at man må sige, hvad man vil, så længe man ikke slår og ikke er irriteret på de andre. Jeg skal samle ind med min søster og min mor.

Bliv indsamler

Mød Julie

Jeg er 31 år og bor i København. Jeg føler mig altid så magtesløs, når jeg hører om alle de uretfærdigheder, mennesker udsættes for rundt om i verden. Hvis jeg derfor kan bruge en søndag formiddag på at bidrage lidt, vil jeg gerne det.

Bliv indsamler

Mød Magnus

Jeg er 30 år og bor til dagligt i København. Jeg har meldt mig som indsamler fordi vi lever i en tid hvor menneskerettighederne er under pres, både herhjemme og ude i verden. Derfor er det vigtigt, at sikre den fortsatte støtte til alles ret til frihed.

Bliv indsamler
04.
Værd at vide som indsamler

Værd at vide som indsamler

Hvad skal jeg sige, når døren åbnes? Hvornår kommer materialerne? Hvor skal jeg aflevere pengene?

Værd at vide som indsamler
05.
Kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os på tlf.: 33 45 65 75

eller skriv til landsindsamling@amnesty.dk