Landsindsamling

01.
Landsindsamling 2019

Landsindsamling indstilles

Amnesty har i tre år afholdt landsindsamling, hvor både organiseringen og indtjening er blevet forbedret år for år. Men det ændrer ikke ved, at det fortsat er en stor ressourcemæssig opgave at afholde en landsindsamling.

På den baggrund har Amnesty valgt at indstille landsindsamlingen og bruge sine ressourcer på andre aktiviteter.

”Vi er utrolig taknemlig for de mange tusinde frivillige, som igennem de sidste tre år har været med til at samle penge ind til kampen for menneskerettighederne. Deres indsats har gjort en kæmpe forskel,” siger Trine Christensen, generalsekretær i Amnesty International Danmark

Omkring 2500 danskere valgte at bruge deres søndag på at samle penge ind til Amnesty ved landsindsamlingen i december 2019. Indsamlingsbeløbet er gjort op til 2.450.000 millioner kroner.

Der er masser af andre aktiviteter, man kan bidrage til som frivillig for Amnesty. Allerede nu kan man for eksempel tilmelde sig vores helt nye kampagne om virksomheders ansvar.

Amnesty er en bevægelse med frivillige over hele landet. Vi har grupper og netværk i alle større byer, som man kan blive en del af, og aktiviteter for alle aldre. 

Læs mere om mulighederne her