01.
Hovedbestyrelsen

Hvem skal sidde i Amnestys næste hovedbestyrelse?

Den 25. og 26. april 2020 er der endnu engang landsmøde i Amnestys danske afdeling, og der skal vælges ny hovedbestyrelse.

Går du med en kandidat i maven? Kender du til nogen, som burde være med til at føre det stolte skib Amnesty videre? Så tag kontakt til valgudvalget!

Valgudvalgets opgave er at finde kandidater til Amnestys hovedbestyrelse, som derefter vælges af landsmødet. Hovedbestyrelsen består af en leder, en viceleder, en kasserer, 4 menige bestyrelsesmedlemmer og én suppleant.

Alle medlemmer i Amnesty i Danmark kan foreslå sig selv eller andre medlemmer til hovedbestyrelsen. Valgudvalget opfordrer til, at de kandidater, der opstilles, afspejler det danske samfund bredt, herunder i forhold til kompetencer, køn, alder, geografi og etnicitet.

Hvis du vil foreslå en kandidat, er du velkommen til at tage kontakt med valgudvalget senest 2. februar 2020. Du kan sende en mail til: valgudvalget@amnesty.dk

Den endelige frist for indgivelse af opstilling af kandidater er 2. marts 2020. (ved en fejl blev datoen annonceret som den 20. marts i vores medlemsblad AMNESTY nr. 4/2019. Den 2. marts er den korrekte dato).

Vi ser frem til at høre fra dig!

Mikala Satiya Rørbech, Hanne Elisabeth Pilegaard og Erik Jenrich Sørensen.

Læs landsmødets forretningsorden