Protestér mod asylstramninger

01.
Kort sagt

Børn har ret til et familieliv

Forældre på flugt fra krig skal vente mindst tre år på at blive genforenet med deres børn, hvis regeringens forslag til asylstramninger vedtages.


02.
Skriv under

Regeringens foreslåede asylstramninger undergraver Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Lovforslaget bryder med retten til familieliv, og det rammer især børn.

Hvis loven vedtages, skal børn fremover vente tre år eller mere på at blive genforenet med deres forældre. Det er længe nok til, at liv ødelægges.

Det sætter forældrene i et umenneskeligt valg. Enten skal de medbringe familien på en farlig færd over Middelhavet og gennem Europa, eller også skal de efterlade børnene i usikre og kummerlige vilkår i flygtningelejre i minimum tre år.

For enlige børn er livet i flygtningelejrene ekstremt barsk. De får ikke altid mad nok, der er ikke rindende vand eller elektricitet, de kan hverken blive behandlet for deres sygdomme eller få godskrevet deres skolegang, hvis de er så heldige at have sådan en.

Aktionen er afsluttet...

...og underskrifterne sendt afsted. Tilmeld dig vores gratis sms-service og få automatisk besked, næste gang vi har en underskriftsindsamling.