Tak

01.
Tak

Tak for din underskrift

Tusind tak fordi du skrev under for Marinels kamp for klimaet og for, at den filippinske regering skal sørge for at få genopbygget Marinels lokalsamfund hurtigst muligt, så lokalbefolkningens rettigheder bliver overholdt. 

Hver dag i december måned kan du få testet dit kendskab til mennesker, der går forrest i kampen for en mere retfærdig verden. De har siddet fængslet og er i dag løsladt med hjælp af underskrifter som din. Kan du mon gætte dem alle? 

Tilmeld dig Amnestys julekalender og vind flotte præmier!

Tilmeld dig her
02.
Støt vores arbejde

Din handling gør en forskel

Vi eksisterer kun på grund af støtte fra mennesker som dig, så vil du overveje at donere i dag?

Sammen kan vi fortsætte arbejdet for at gøre en ende på dødsstraf, stoppe brugen af tortur, sikre kvinder og pigers rettigheder og skabe en lysere fremtid for børn på flugt fra krig og konflikt.

Det er personer som dig, der skaber en langtidsholdbar, positiv påvirkning på menneskerettighederne både i Danmark og i verden.

Vi eksisterer 100% på grund af dig

Amnesty modtager ikke økonomiske støtte fra regeringer eller politiske organisationer til vores kampagne- og lobbyarbejde.

Vores økonomiske uafhængighed betyder, at vi frit kan forsvare menneskerettighederne uden at skulle tage hensyn til magthavernes interesser.  

Du kan få skattefradrag for din støtte på donationer op til 16.300 kr.