01.
Tak

2016 Mohamed Nanabhay (via Wikimedia)

Tak for din underskrift!

Din underskrift har stor betydning. Underskrifterne er et meget vigtigt værktøj for os, når vi prøver at påvirke den nigerianske regering til at løslade Omoyele Sowore og frafalde alle anklager mod ham. 

Vi håber, at vi ved hjælp af internationalt pres kan få Nigeria til at give tilladelse til, at befolkningen kan protestere og demonstrere fredeligt fremover, og at journalister kan sige og skrive, hvad de vil, uden frygt.

Vi sender underskrifterne til Nigerias præsident Muhammadu Buhari snarest muligt.

Hjælp os med at nå 40.000 underskrifter ved at dele aktionen i dit netværk. 

Del aktion
02.
Støt vores arbejde

Din handling gør en forskel

Vi eksisterer kun på grund af støtte fra mennesker som dig, så vil du overveje at donere i dag?

Sammen kan vi fortsætte arbejdet for at gøre en ende på dødsstraf, stoppe brugen af tortur, sikre kvinder og pigers rettigheder og skabe en lysere fremtid for børn på flugt fra krig og konflikt.

Det er personer som dig, der skaber en langtidsholdbar, positiv påvirkning på menneskerettighederne både i Danmark og i verden.

Vi eksisterer 100% på grund af dig

Amnesty modtager ikke økonomiske støtte fra regeringer eller politiske organisationer til vores kampagne- og lobbyarbejde.

Vores økonomiske uafhængighed betyder, at vi frit kan forsvare menneskerettighederne uden at skulle tage hensyn til magthavernes interesser.  

Du kan få skattefradrag for din støtte på donationer op til 16.300 kr.