Menneskerettighederne er under et voldsomt pres – der er for alvor brug for et stærkt folkeligt modsvar!

I Amnesty International arbejder vi for en mere retfærdig verden. Det gør vi med udgangspunkt i menneskerettighederne, og vores arbejde er trebenet: Vi dokumenterer, vi informerer, og vi aktionerer.

Udvidet medlemskab til 145 kroner om måneden omfatter:

  • Sikre og fremme menneskerettighederne
  • Invitation til minimum to årlige, gratis arrangementer om den aktuelle situation og kamp for menneskerettighederne
  • Mulighed for at deltage på Amnestys landsmøde (generalforsamling)
  • Tale- og stemmeret efter seks måneders medlemskab til Amnestys landsmøde, hvor bestyrelsen vælges

Som medlem af Amnesty International er du med til at støtte vores arbejde:

  • Vi efterforsker og afslører brud på menneskerettighederne. Vores efterforskere er dér, hvor det sker: I krigszoner, fangelejre og andre steder, hvor mennesker er udsatte. De er i kontakt med mennesker i brændpunkter, og de dokumenterer overgreb – ofte mens krig og uroligheder udspiller sig for øjnene af dem.
  • Vi informerer resten af verden og stopper overgreb. Så snart vi har dokumentation og bevis for overgreb eller diskrimination, sørger vi for, at sandheden kommer frem. Vores efterforskningsteam udarbejder rapporter, analyser og pressemeddelelser i kampen for at oplyse omverdenen.
  • Vi beskytter udsatte menneskers rettigheder. Når et menneskes liv er i fare, starter vi hasteaktioner og underskriftskampagner, der bakkes op af folk fra hele verden. Mobiliseringen lægger pres på magtudøvere, og sådan støtter vi mennesker, der er uskyldigt fængslet, risikerer dødsstraf eller har fået frataget deres rettigheder.

Kontingent

Med et udvidet medlemskab bidrager du til Amnestys arbejde. Et udvidet medlemskab er ikke skattefradragsberettiget.

Ønsker du kun at støtte månedligt uden medlemsfordele, kan du oprette en fast månedlig betaling her. Din støtte vil være skattefradragsberettiget.