Under #IkkeMineSkattekroner vil vi vise politikerne på Christiansborg, at danskerne IKKE støtter en flygtningepolitik, der forhindrer mennesker på flugt i at søge asyl. Støt vores indsamling til at få danskernes holdning ud i det offentlige rum.

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye vil bruge dine skattekroner på at støtte myndigheder, der udsætter mennesker på flugt for tæsk og nægter dem adgang til at søge asyl.

Vi siger nej: #Ikkemineskattekroner! Vi vil gerne vise regeringen, at danskerne ikke bakker op om pigtråd og tæsk af flygtninge ved de europæiske grænser.

Et eksempel på, hvordan annoncen kunne se ud.

Hvad går mine penge til?

Vi vælger den annonceringsform, som passer til det beløb, vi samler ind. Her er eksempler på priser:

  • Stort stilladsbanner centralt i København: ca. 100.000 kr.
  • Opslag i en avis fra 80.000 kr.
  • Plakater og reklamepaneler ca. 50.000 kr.
  • Digitale bannere på online medier: 30.000 kr.

Er din grænse også nået?

Hvis din grænse også er nået, kan du være med til at støtte vores indsamling til at få danskernes holdning ud i det offentlige rum, så politikerne på Christiansborg kan se, at vi er mange danskere, som IKKE står bag en flygtningepolitik, der ikke respekterer menneskerettighederne.

Det kan ikke være rigtigt, at min skat går til, at flygtninge tæskes og nægtes asyl.

Hans, i en kommentar på Facebook

Kommentarerne væltede ind på vores Facebook-opslag med positive tilkendegivelser af Amnestys budskab.

”Der er ved at blive sat hegn op, der lemlæster folk, der flygter fra deres hjem for at søge sikkerhed,” skriver Ayisha i en kommentar.

Danskerne bakker altså op om Amnestys seneste kritik af regeringens flygtningepolitik, hvor brutalt pigtrådshegn er blevet sendt til Litauen for at holde folk på flugt ude af Europa.

”Alle har ret til at søge asyl. Det er jo ikke muligt, hvis man først skal forcere et barberblads-hegn,” skriver Gurli i en kommentar til vores Facebook-opslag, som du kan se nedenfor.