Iranerne har lige nu brug for al den globale støtte, de kan få, så der kan sættes en stopper for den brutale behandling af demonstranter og myndighedernes brug af dødsstraf.

Støt Amnestys arbejde for retfærdighed med 250 kr. eller mere. Så sender vi et lys til dig som tak for din donation.

Lige nu kæmper iranerne mod det brutale og undertrykkende præstestyre, der er begyndt at henrette demonstranter efter uretfærdige og uigennemsigtige retssager. Demonstranterne kæmper for deres basale ytrings- og forsamlingsfrihed – og ikke mindst for kvinderettigheder.

I Amnesty gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre international opmærksomhed på dødsstrafsagerne og give en platform til de iranske stemmer, så der bliver lagt pres på regimet.

Med din støtte kan vi blive ved med at kæmpe for retfærdighed. Og som der står skrevet på lyset: Hellere tænde et lys end at forbande mørket.

Amnesty-lyset indeholder 100 % soya samt en eco-certificeret væge og er håndlavet på Ærø.

Vi gør opmærksom på, at vi kun sender et lys til adresser i Danmark. Leveringstiden er op til otte arbejdsdage. Lyset bliver sendt direkte fra vores leverandør på Ærø, der hedder Soyalysfabrikken.

Når du ikke at afhente dit lys hos GLS, inden det sendes retur, koster det 45 kr. at få gensendt. Kontakt da Amnesty Danmark for nærmere aftale.