De danske myndigheder fratager syriske flygtninge deres opholdstilladelser, selvom Amnesty Internationals research fra Syrien viser, at det vil være for farligt at vende tilbage.

Vi mener, at enhver tilbagevenden til Syrien vil være en krænkelse af Danmarks internationale forpligtelser i henhold til princippet om non-refoulement, som forbyder lande at sende flygtninge tilbage til et land, hvor de vil være i risiko for alvorlige menneskerettighedskrænkelser.

Kommunalvalget nærmer sig, og vi er sikre på, at det politiske bagland kan hjælpe os med at få regeringen til at lytte. Derfor har vi udviklet forskellige aktionsmuligheder for dig, der ønsker at råbe regeringen og lokalpolitikere op, henimod kommunalvalget.

Kæmp side om side med Amnesty og vær med til, at beskytte vores syriske medborgere, så de igen kan føle sig trygge uden frygt for at blive sendt tilbage til overgreb fra Assads styrker. Jo flere stemmer vi er, des tydeligere bliver vi hørt!

Det kan du gøre

Gå all in!
Download vores aktionspakke og få tips til hvordan du laver en aktion der kan være med til at råbe vores lokalpolitikere op.
Download guiden her >
Har du 10 minutter?
Download brevskabelon, find din lokalpolitiker på listen og send det via mail eller post. Du kan selvfølgelig også selv skrive noget.
Download brevskabelon her >
Har du to minutter?
Skriv under på vores internationale aktion og kræv, at Danmark fortsætter med at beskytte syrerne i Danmark. Syrien er ikke sikker.
Skriv under her >