Er det nyt for dig at undervise i menneskerettigheder, og er du usikker på, hvordan du skal gå til materialet? 

I september-december 2023 kan du ekstraordinært booke en facilitator fra Amnesty, der kommer ud på din skole og faciliterer dele af undervisningsforløbet. Det er gratis. 

AMNESTY TILBYDER

Amnesty tilbyder at facilitere et af de digitale scenariebaserede dilemmaer, der er en del af undervisningsforløbet, kombineret med et kort oplæg og debat om den valgte tematik. Forløbet tager 1-2 timer.  

EMNER

I kan vælge mellem følgende emner:

  • Diskrimination med fokus på LGBTI+ 
  • Ytringsfrihed og fake news 

VÆRD AT VIDE

  • Tidspunkt: Afholdes inden for tidsrummet 10-15 på udvalgte dage i perioden september-december 2023 
  • Det er gratis, og Amnesty dækker transportomkostninger for facilitatoren. Hvis I har mulighed for at sørge for frokost til facilitatoren inden/efter oplægget, tager vedkommende gladeligt imod tilbuddet 
  • Der skal være brugbare lokaler til antallet af elever og tekniske faciliteter, som inkluderer smartboard/projektor, lærred e.l. (evt. højtalere og mikrofoner, hvis det er nødvendigt i forhold til størrelsen af lokalet og antal deltagere)
  • Der skal være en lærer til stede for hver klasse, som har ansvar for, at der ikke er forstyrrelser   
  • Udfyld nedenstående formular, hvis du er interesseret i at få en facilitator ud på din skole. Amnesty vender tilbage inden for tre dage for at bekræfte, hvorvidt det ønskede tidspunkt er muligt. Vi begynder at planlægge oplæg fra august 2023. 

Booking

Det er en god idé at kontakte os minimum tre uger før den ønskede dato, da det tager lidt tid at arrangere facilitatorbesøgene.  

Når du sender din forespørgsel, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig enten på mail eller telefon i forbindelse med planlægning af oplægget. Oplæg planlægges fra august 2023 og frem.