Støt Medlem Støt Donation

01.
Gør en forskel

Der er brug for din hjælp

Ved at støtte Amnestys arbejde hjælper du mennesker, der får frataget deres rettigheder. Mennesker der flygter fra krig, bliver undertrykt, tortureret og sidder uretfærdigt fængslet.


02.
Bliv medlem

Bliv medlem af Amnesty

Som medlem styrker du menneskerettighederne i Danmark og udlandet. Du bliver en del af verdens største bevægelse for frihed og retfærdighed.

Meld dig ind
03.
Giv et engangsbidrag

Giv et engangsbidrag

Når du giver et bidrag, støtter du hjælpen til verdens udsatte. Mennesker der de bliver forfulgt, undertrykt og har brug for vores beskyttelse og hjælp.

Giv et engangsbidrag nu
04.
Giv en gave i dit testamente

GIV EN GAVE TIL FREMTIDIGE GENERATIONER

Skriv Amnesty ind i dit testamente. Så bliver din arv ikke en slutning, men en ny start, der viser dine efterladte og andre, hvilke værdier du lagde vægt på i livet.

Giv en gave i dit testamente
05.
Lifeline

Vær med i vores aktionsnetværk

Lifeline er Amnestys gratis aktionsnetværk. To-tre gange om måneden modtager du en aktion via mail eller sms, som du nemt og hurtigt kan skrive under på ved at svare på aktionen. Det gør en stor forskel: Vi har gode resultater i hver tredje sag.

Tilmeld Lifeline
06.
Derfor skal du være med

Vi er uafhængige

Vi er verdens største bevægelse for menneskerettigheder. Vi er politisk uafhængige, og vores indsats er muligt på grund af mennesker som dig. Du gør det muligt at fortsætte kampen for retfærdighed.

Lær mere om Amnestys arbejde

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 33 45 65 65 i hverdage mellem kl. 10-16. Du kan også sende en mail til medlemsservice@amnesty.dk.