Ny Amnesty-kanal til dine øregange

Vil du gerne høre de bedste historier om menneskerettighederne og om Amnestys arbejde uden at spilde din sommerferie foran en skærm eller slæbe Amnestys medlemsblade med dig rundt? Løsningen findes nu her eller på din foretrukne podcast-afspiller såsom Apple Podcast, Spotify og lignende. 

Er du nysgerrig på, hvordan en kopi-trøje fra fodboldklubben Liverpool hjalp Amnesty International med at afsløre en massakre i Etiopien? Eller hvordan Amnestys nye internationale topchef håndterede, at regimet i Saudi-Arabien truede hende på livet, mens hun efterforskede drabet på journalisten Jamal Khashoggi?

Så gå ind på Amnesty Danmarks nye lydbårne menneskerettighedskanal, hvor vi de sidste uger har gjort vores bedste for at gøre en række gode lytteoplevelser klar til dig. Find kanalen ved at søge på ‘Amnesty lyd’ – dér, hvor du finder dine podcasts.

Vi har lagt ud med at indtale en håndfuld af de seneste og mest relevante artikler fra vores trykte danske medlemsblad, som Amnestys medlemmer får leveret direkte i postkassen, men som alle andre interesserede nu også kan lytte med på online.

Og vi kommer til at følge op med nye historier om kampen for menneskerettighederne produceret af både Amnestys egen redaktion og af de dygtige journalister, vi samarbejder med om at bringe de gode historier fra Danmark og verdens menneskeretlige brændpunkter.

Vi håber, du vil lytte med og dele vores historier med dine nærmeste, hvis du kan lide, hvad du hører.

Hvis du ikke kan se lydfilerne nedenfor, kan du prøve at acceptere statistiske cookies. Da vi benytter en anden tjeneste til at afspille vores historier, indsamler vi antallet af afspilninger fra denne udbyder. Derfor skal man acceptere statistiske cookies for at se filerne. Du kan også finde artiklerne via de følgende links nedenfor.

Udvalgte artikler – nu som lyd