STØT KAMPEN MOD KRIGSFORBRYDELSER I SUDAN

DRAB OG SEKSUELLE OVERGREB HÆRGER DEN SUDANESISKE BEFOLKNING

Siden april har en væbnet konflikt mellem regeringshæren (SAF) og den paramilitære styrke (RSF), hærget Sudan og efterladt befolkningen i en situation, hvor over fire millioner er drevet på flugt fra deres hjem af frygt for de blodige sammenstød.

Tusindvis af drab på civile. Seksuelle overgreb begået mod kvinder og piger helt ned til 12 år. Millioner af familier splittes og tvinges på flugt. De alvorlige krigsforbrydelser i Sudan er lige nu hverdag.

Støt vores arbejde og vær med til at dokumentere krigsforbrydelser begået mod civile, så de ansvarlige kan stilles til ansvar.

”Min kone og børn flygtede fra vores hjem, da kampe brød ud i vores kvarter mellem RSF og hæren. Mine to yngste drenge, Hassan på seks år og Ibrahim på otte år, og min brors syvårige søn Koko, kunne ikke løbe stærkt nok. De blev dræbt alle tre”.

55-årige Kobi Abbas

Overalt i Sudan angribes civile vilkårligt, og familier rives itu på et splitsekund.

Det internationale samfund må ikke svigte de helt uskyldige sudanesere, der lige nu lider under de forfærdelige krigsforbrydelser. Med din hjælp kan vi sammen kræve handling!

SÅDAN ARBEJDER AMNESTY FOR AT BEKÆMPE DØDSSTRAF

Vi indsamler vidnesbyrd og dokumenterer krigsforbrydelser begået mod civilbefolkningen

Vi spreder information og kræver handling fra det internationale samfund, så alle angreb og overgreb på civile og deres hjem stopper, og de får adgang til humanitær hjælp.

Vi synliggør krigsforbrydelserne og arbejder for, at de ansvarlige for forbrydelserne stilles til ansvar

I Amnesty International arbejder vi for en mere retfærdig verden.
Vil du være med?