Din arv kan sikre menneskerettighederne for fremtidige generationer.

Vores resultater har stor indflydelse på individers liv. Med en gave i dit testamente kan vi blive endnu stærkere i fremtiden, så vi kan fortsætte kampen for frihed og retfærdighed for de næste generationer.

Få gode råd om arv og testamente

Bestil eller download vores gratis arveguide og få gode råd til, hvordan du opretter testamente, og hvad du skal være opmærksom på. Du kan også læse om arveloven og se eksempler på, hvordan arven fordeles med og uden testamente.

Bliv klogere på arv og testamente

Vi anbefaler, at du får dit testamente oprettet hos en advokat. Vælger du at efterlade en testamentegave til Amnesty, giver vi et tilskud på op til 4.000 kr. plus moms til advokatsalæret. Og det er uanset størrelsen på testamentegaven. Tilskuddet til advokatregningen er skattepligtigt.

Der er mange gode grunde til at oprette et testamente.

Kontakt os

Hvis du har brug for personlig vejledning eller mere information, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os og få en uforpligtende samtale om, hvordan du kommer i gang med at oprette dit testamente – vi glæder os til at høre fra dig.

Telefon: 33 45 65 58 (Åbningstider er man-tors kl. 13-16)
E-mail: arv@amnesty.dk

Det gode testamente

Amnesty er en del af Det Gode Testamente – en sammenslutning af over 50 danske, velgørende organisationer. En sammenslutning, der har til formål at øge kendskabet til muligheden for at testamentere til velgørenhed.

Amnesty tror på styrken i fællesskaber, og derfor har vi valgt at være med i Det Gode Testamente. Vi mener, at budskabet om at betænke velgørenhed gennem arv er vigtigt, og at det spredes langt mere effektivt, når det gøres kollektivt.


Andre muligheder

Få svar på de spørgsmål, vores medlemmer oftest stiller.
få svarene her >
Læs om Ingrid Pedersens overvejelser, inden hun valgte at skrive sit testamente.
mød ingrid >
Vi har talt med advokat Claus Rehl om de bedste råd og overvejelser når man skal skrive testamente.
Se filmene her >