Podcast om aktivisme

Amnesty International har i løbet af foråret 2021 inviteret vores aktivister til at fortælle om de udfordringer, som corona-nedlukningerne har ført med sig det sidste år.

God fornøjelse!

Afsnit #1 – Aktivister under corona – Amalie og Freja

Aktivister for sex med samtykke

I afsnittet her møder du de to unge aktivister Amalie og Freja, der trods corona-nedlukninger, restriktioner og krav om fysisk afstand har været aktive i kampen for en samtykke-baseret seksualundervisning. 


Afsnit #2 – Aktivister under corona – Niels og Laura

Aktivister for første gang

I afsnittet her møder du de to aktivister Niels og Laura, der trods corona-nedlukninger, restriktioner og krav om fysisk afstand har været aktive på hver deres måde. Laura har trodset pandemiens begrænsninger og besøgt gymnasier for at engagere unge til at blive aktivister i Amnesty og Niels er en af de gymnasie-elever, der har startet en helt ny aktivistgruppe op under corona.


Afsnit #3 – Aktivister under corona – Anette og Anne Birgitte

Aktivister for fangers frihed

I afsnittet her møder du de to aktivister Anette og Anne Birgitte, der trods corona-nedlukninger, restriktioner og krav om fysisk afstand har været aktive i kampen for endelig at få den iranske menneskerettighedsaktivist Narges Mohammadi løsladt. 


Afsnit #4 – Aktivister under corona – Lea og Frederikke

Aktivister for USA’s fremtid

I afsnittet her møder du de to aktivister Frederikke og Lea, der trods corona-nedlukninger, restriktioner og krav om fysisk afstand har været aktive i kampen for at USA’s nye præsident vender sit fokus mod menneskerettighederne. 

Vil du være med?

Har du også mod på at engagere dig mere i Amnestys arbejde, så kontakt vores aktivisme-team på aktivisme@amnesty.dk eller læs mere på vores hjemmeside her >