Et studiejob med frisk luft, variation og hvor du gør en forskel

Går du i skole i eller omkring Aarhus og gerne vil have et arbejde hvor fællesskab, kommunikation, frisk luft og menneskerettighederne er omdrejningspunktet, så er det dig vi leder efter!

Som facer for Amnesty International repræsenterer du verdens største menneskerettighedsorganisation. Du vil blive en del af vores kontor i midten af Aarhus, hvor vi i september startede vores dagshold op. Du bliver derfor en del af en større gruppe, der på forskellige tidspunkter af dagen, skriver nye medlemmer op til Amnesty International.

Når du starter, vil du komme igennem en intro, hvor du bliver undervist i Amnesty International, menneskerettighederne, nogle af vores mange sager og kommunikation. Inden vagterne mødes vi på kontoret og drikker kaffe, inden I på holdet sammen tager mod jeres rute.

Vi leverer:

  • En arbejdsplads med god løn og et stærkt fællesskab, hvor du gør en verden til forskel
  • Vagter fra 16.00 – 20.30, med mulighed for at arbejde to gange om ugen
  • Et grundigt indblik i en aktivistisk NGO og Amnesty Internationals mange sager
  • Erfarne ledere med facer-erfaring, der investerer sig i dig og din udvikling
  • Et stærkt fællesskab med gode venner
  • En anderledes hverdag med tusindvis af skridt og røde kinder

Hvem er du?

  • Du har gå på mod og optimisme
  • Du tænker i løsninger fremfor udfordringer
  • Du er rummelig og har lyst til at gøre en forskel

Vi forventer du kan tage minimum én vagt om ugen, mandag til torsdag  – så send os endelig en ansøgning eller giv os et kald, hvis du skal være en del af holdet. De første 30 timer er der introløn på 118,10 kr. i timen, og derefter stiger din timeløn til 139,11 kr. i timen.

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Hvem er Amnesty?

I dag er Amnesty International verdens største menneskerettighedsorganisation, der hver dag kæmper for frihed, retfærdighed og værdighed for hvert enkelt menneske. Vi skaber opmærksomhed om mennesker, der er fanget i brutalitet og undertrykkelse, og vi stiller de ansvarlige til regnskab.

Som facer i Amnesty International er du en vigtig kraft, i arbejdet for en mere retfærdig verden. Du vil blive en del af en organisation der tror på at det almindelige individ, er i stand til at skabe en kæmpe forskel.

Kontakt for yderligere information

Victor Holm Simonsen 
Door2Door-projektleder
Mail: vhsimonsen@amnesty.dk
Tlf: 26 74 68 66


Amnesty arbejder for at skabe størst mulig rummelighed og plads til forskellighed. Vi opfordrer derfor alle – uanset etnisk baggrund, religion, handicap, køn, seksuel orientering, alder og uddannelsesmæssig baggrund til at søge stillingen.