NORDIC YOUTH MEETING 2024

Er du mellem 18 og 24 år og har lyst til at engagere dig mere i Amnesty? Dette er din chance for at møde andre unge med et aktivistisk hjerte fra de nordiske lande og dele færdigheder og erfaringer i smukke Stockholm i Sverige!

Nordic Youth Meeting (NYM) arrangeres af vores Nordic Youth Council der består af unge aktivister fra Amnesty Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Ansøg i dag, deadline er 9. juni!

Læs mere og tilmeld dig her.

Amnesty Youth er et frivilligt netværk af unge mellem 15-25 år, der sammen arbejder for at sætte menneskerettighederne på dagsordenen i hele verden.

Amnesty Youth er en mulighed for at tage handling og vise omverdenen, hvilken forandring vi ønsker at se; menneskerettigheder skal respekteres, beskyttes og prioriteres!

 Vi klæder dig på til at gøre en forskel for menneskerettighederne på en sjov og kreativ måde – en forskel, der kan mærkes for mange mennesker i hele verden.

For unge menneskers handlinger virker og jeres stemmer skal høres!

Det sker nu!
Her kan du se den aktuelle kampagne som Amnesty Youth arbejder med.
Læs mere 💛
Vær med i Amnesty Youth
Klik her for at læse mere om hvad en Youth’er laver og bliv en del af bevægelsen
læs mere💛
Guides
Guides til aktioner, bestilling af materiale, tips til Youth-grupper og enkelt aktivister
læs mere 💛
YOUTH!
What’s the hype all about? Fællesskab, kompetencer og fede arrangementer
Læs mere 💛

For mig er Youth min optimale platform. I stedet for at nå den samme boble af mennesker igen og igen på de sociale medier, kan jeg med Youth være med til at rykke mennesker, som jeg ikke kender!

Stine, Youth'er