Bliv facer i Amnesty og få venner for livet, samtidig med at du gør en verden til forskel, for mennesker der er udsat for uretfærdig behandling.

Som facer for Amnesty International kommer du til at repræsentere verdens største menneskerettighedsorganisation. Du vil blive en del af vores passionerede team af unge facere, der hver dag banker på døren og snakker om menneskerettighederne.

Du vil komme igennem en intro der klæder dig godt på til arbejdet, og der er ugentlig undervisning for teamet i både kommunikation og Amnestys sager. Inden vi tager afsted mod ruterne, mødes vi og drikker kaffe og får en god start på dagen.

Vi leverer:

Vi leverer:

  • En arbejdsplads med god løn og et stærkt fællesskab, hvor du gør en verden til forskel
  • Fleksible rammer hvor du selv vælger dine vagter, med mulighed for at arbejde mellem 22,5 – 37,5 timer om ugen
  • En garanteret udvikling af dine sociale og kommunikative skills, hvor du helt praktisk lærer at snakke foran mennesker
  • Et grundigt indblik i en aktivistisk NGO og Amnestys mange sager
  • Erfarne ledere med facer-erfaring, der investerer sig i dig og din udvikling
  • Et stærkt fællesskab hvor du får venner for livet
  • En anderledes hverdag med 20.000 skridt om dagen og røde kinder

Hvem er du?

  • Du har gå på mod og optimisme
  • Du er løsningsorienteret
  • Du er rummelig og har lyst til at gøre en forskel

Som facer på dagsholdet har du mulighed for at arbejde mandag til fredag, minimum tre vagter om ugen. Vagterne starter klokken 11 og slutter klokken 19. Vi starter og slutter sammen på kontoret. De første 30 timer er der introløn på 118,10 kr. i timen, og derefter stiger timelønnen til 139,11 kr. i timen.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at ringe på +45 26 74 68 66.

Hvem er Amnesty?

I dag er Amnesty International verdens største menneskerettighedsorganisation, der hver dag kæmper for frihed, retfærdighed og værdighed for hvert enkelt menneske. Vi skaber opmærksomhed om mennesker, der er fanget i brutalitet og undertrykkelse, og vi stiller de ansvarlige til regnskab.

Som facer i Amnesty International er du en vigtig kraft, i arbejdet for en mere retfærdig verden. Du vil blive en del af en organisation der tror på at det almindelige individ, er i stand til at skabe en kæmpe forskel.

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Kontakt for yderligere information

Josefa Condell 
Door2Door-projektleder
Mail: jcondell@amnesty.dk
Tlf.: 25 65 00 28


Amnesty arbejder for at skabe størst mulig rummelighed og plads til forskellighed. Vi opfordrer derfor alle – uanset etnisk baggrund, religion, handicap, køn, seksuel orientering, alder og uddannelsesmæssig baggrund til at søge stillingen.