Bliv facer i Amnesty på vores Door2Door-hold og få venner for livet, samtidig med at du gør en verden til forskel, for mennesker der er udsat for uretfærdig behandling.

Som facer for Amnesty Internationals Door2Door-hold kommer du til at repræsentere verdens største menneskerettighedsorganisation. Du vil blive en del af vores passionerede team af unge facere, der hver dag banker på døren og snakker om menneskerettighederne.

Du vil komme igennem en intro der klæder dig godt på til arbejdet, og der er ugentlig undervisning for teamet i både kommunikation og Amnestys sager. Vores fundraising afdeling er placeret på vores danske sekretariat i midten af København, hvor teamet altid mødes og drikker kaffe inden vi tager afsted med tog, bus eller metro ud på Sjælland.

Vi leverer:

  • Et stærkt fællesskab, hvor du får venner for livet.
  • En garanteret udvikling af dine sociale og kommunikative skills.
  • En arbejdsplads, hvor det sociale er i højsæde og, hvor man har det sjovt.
  • Et team af erfarne ledere, der investerer i dig og din udvikling.
  • En arbejdsplads, hvor du kan tjene til dagen og vejen samtidig med, at du gør en verden til forskel. 

Hvad leder vi efter?

  • Du er en åben og imødekommende person.
  • Er klar på udfordringer og ny læring, men hvor fundraising erfaring IKKE er et krav.
  • Du kan bidrage til hverdagen med et smil og social åbenhed.
  • Er klar på lidt sund konkurrence, og altid er klar til at kæmpe for det næste medlem.

På dagsholdet har du mulighed for at arbejde mandag til fredag, minimum tre vagter om ugen. Vagterne starter klokken 11 og slutter klokken 19. Vi starter og slutter sammen på kontoret. De første 30 timer er der introløn på 118,10 kr. i timen, og derefter stiger timelønnen til 139,11 kr. i timen.

Hvem er Amnesty?

I dag er Amnesty International verdens største menneskerettighedsorganisation, der hver dag kæmper for frihed, retfærdighed og værdighed for hvert enkelt menneske. Vi skaber opmærksomhed om mennesker, der er fanget i brutalitet og undertrykkelse, og vi stiller de ansvarlige til regnskab.

Som fundraiser i Amnesty International er du en vigtig kraft, i arbejdet for en mere retfærdig verden. Du vil blive en del af en organisation der tror på ”alle mennesker hele tiden” og at det almindelige individ, er i stand til at skabe en kæmpe forskel.

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Kontakt for yderligere information

Julie Rosenkvist Krejler
Administrator Door2Door
Mail: jrkrejler@amnesty.dk
Tlf: 25 65 00 35


Amnesty arbejder for at skabe størst mulig rummelighed og plads til forskellighed. Vi opfordrer derfor alle – uanset etnisk baggrund, religion, handicap, køn, seksuel orientering, alder og uddannelsesmæssig baggrund til at søge stillingen.