1. marts 2018  

Det syriske regime – med støtte fra Rusland – bomber befolkningen i Østghouta. Indenfor den seneste uge alene er der blevet dræbt over 500 mennesker.

Opdatering

13. marts 2018: 35 syge og tilskadekomne blev evakueret fra det østlige Ghouta til Damaskus, så de kunne få lægebehandling. 496 patienter afventer stadig evakuering. De har brug for akut lægebehandling.

Forleden vedtog FN 30 dages våbenhvile i byen, men hverken Syrien eller Rusland respekterer den beslutning, og bomberegnen fortsætter.

Udbombede huse, døde og sårede er ikke nyt for befolkningen i Østghouta. Mennesker, som har været fanget i en ondsindet belejring i seks år, bliver nu angrebet, dræbt og kvæstet hver dag af deres regering. Børn og gamle mennesker dør af underernæring og mangel på medicin.

Fortæl de syriske og russiske regeringer, at de skal standse angrebene og løfte belejringen af Østghouta med det samme. Skriv under nu!

Angrebene skal standses. Nødhjælp skal have lov til at komme ind i Østghouta.

For ikke længe siden lykkedes det at skabe så meget internationalt pres, at befolkningen i Aleppo kunne evakueres, da de var under belejring. Sammen skal vi nu lægge maksimalt pres på Syrien og Rusland, så befolkningen i Østghouta får den hjælp, de har så desperat brug for.

Skriv under. Angrebene skal standses nu og befolkningen have adgang til nødhjælp.

Vi sender din underskrift til de syriske og russiske myndigheder.