Reagér Retfærdighed Aktivisme Støt

Du kan gøre en forskel, uanset om du har ét minut eller to timer. Sammen kan vi forandre verden.
01.
Skriv under

Stands voldelige overgreb mod fredelige demonstranter

I Sudan bliver fredelige demonstranter overfaldet og dræbt på ordre fra myndighederne. Skriv under, så vi kan standse de voldelige sammenstød mellem militær og civilbefolkning i Sudan.

Skriv under

Kina: Hjælp med at få løsladt aktivisten Chen Bing

Aktivist er idømt tre et halvt års fængsel for at markere årsdagen for overgrebene på Den Himmelske Freds Plads i Beijing. Skriv under, så vi kan få løsladt Chen Bing.

Skriv under

Giv dødsdømte Ho Duy Hai en retfærdig retssag

Vietnamesiske Ho Duy Hai sidder dødsdømt på tiende år i et fængsel i Vietnam. Hjælp os med at lægge pres på de vietnamesiske myndigheder, så Ho Duy Hai kan få sin sag genoptaget.

Skriv under

Fængslet for sin kamp for kvinders rettigheder

Nasrin Sotoudeh har kæmpet for kvinders rettigheder og er blevet idømt 33 års fængsel og 148 piskeslag i Iran. Din underskrift kan hjælpe hende.

Skriv under

Fængslet for sin kamp imod dødsstraf

Atena Daemi har brugt de sociale medier til at kritisere Irans brug af dødsstraf. Det har kostet hende syv års fængsel. Din underskrift kan hjælpe hende ud i friheden.

Skriv under

Danmark skal have en ny voldtægtslovgivning!

Det er på tide, at Danmark får en ny voldtægtslovgivning, som beskytter ofrene bedre end i dag. Den lov skal baseres på manglende samtykke. Det vil sige et grundlæggende princip om, at sex skal være frivilligt. Skriv under, og vær med til at lægge pres på regeringen.

Skriv under
02.
Vær med i aktionsnetværk

Vær med i vores aktionsnetværk

Lifeline er Amnestys gratis aktionsnetværk. To-tre gange om måneden modtager du en aktion via mail eller sms, som du nemt og hurtigt kan skrive under på ved at svare på aktionen. Det gør en stor forskel: Vi har gode resultater i hver tredje sag.

Tilmeld Lifeline
03.
Bliv aktivist

Bliv aktivist

Aktivismen er for dig – hvad enten du er ung eller voksen, du er aktiv på de sociale medier eller til events, du er del af en gruppe eller du tager initiativ selv. Du kan være med på mange måder.

Aktivist i Amnesty
04.
Bliv medlem

Bliv medlem

Ved at blive medlem af Amnesty styrker du menneskerettighederne i Danmark og udlandet. Du bliver en del af verdens største bevægelse for frihed og retfærdighed.

Bliv medlem af Amnesty
05.
Giv et bidrag

Giv et bidrag

Vi arbejder ikke kun ved at dokumentere og blotlægge menneskerettighedskrænkelser, men arbejder aktivt for en bedre verden gennem offentlige aktioner og internationale kampagner. Dit bidrag muliggør vores arbejde!

Jeg vil gerne hjælpe
06.
Bliv oplægsholder

Bliv oplægsholder

Det gør du ved at tage rundt på skoler, gymnasier, medborgerhuse eller andre relevante steder og undervise i grundlaget for Amnesty og etikken bag menneskerettighederne.

Vi søger frivillige, som har lyst til at sprede det vigtige budskab om globale rettigheder for alle.

Se her hvordan