Reagér Retfærdighed Aktivisme Støt

Du kan gøre en forskel, uanset om du har ét minut eller to timer. Sammen kan vi forandre verden.
01.
Skriv under

Stop henrettelser af tre demonstranter

Tre mænd risikerer at blive henrettet for at have deltaget i landsdækkende protester i Iran sidste år. Skriv under og stop henrettelserne nu!

Skriv under

TRUET PÅ LIVET FOR ARTIKEL OM COVID-19

Elena skrev en artikel om Tjetjeniens håndtering af COVID-19. Nu har Tjetjeniens præsident truet hende på livet. Hun skal beskyttes – skriv under nu!

Skriv under

Ny lov sætter transpersoner i Ungarn i fare

Ivett er én af mange transpersoner i Ungarn, som risikerer mere chikane og flere overgreb, efter at myndighederne har indført en ny lov. Kræv, at loven annulleres nu!

Skriv under

Kræv retfærdighed for George Floyd

“Please, I can’t breathe,” lød det fra amerikanske George Floyd, da en politibetjent pressede sit knæ direkte imod hans hals. Betjenten nægtede at flytte sig i hele syv minutter. “I’m about to die!” sagde George med hænderne fastlåst i håndjern bag ryggen.

Skriv under

Valdemar Jørgensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Forholdene på Ellebæk skal forbedres!

Vi vil ikke finde os i, at Danmark behandler afviste asylansøgere som kriminelle og indespærrer dem under elendige forhold på Udlændingecenter Ellebæk. Skriv under og kræv, at de danske myndigheder forbedrer forholdene på centret.

Skriv under
02.
Vær med i aktionsnetværk

Vær med i vores aktionsnetværk

Lifeline er Amnestys gratis aktionsnetværk. To-tre gange om måneden modtager du en aktion via mail eller sms, som du nemt og hurtigt kan skrive under på ved at svare på aktionen. Det gør en stor forskel: Vi har gode resultater i hver tredje sag.

Tilmeld Lifeline
03.
Bliv aktivist

Bliv aktivist

Aktivismen er for dig – hvad enten du er ung eller voksen, du er aktiv på de sociale medier eller til events, du er del af en gruppe eller du tager initiativ selv. Du kan være med på mange måder.

Aktivist i Amnesty
04.
Bliv medlem

Bliv medlem

Ved at blive medlem af Amnesty styrker du menneskerettighederne i Danmark og udlandet. Du bliver en del af verdens største bevægelse for frihed og retfærdighed.

Bliv medlem af Amnesty
05.
Giv et bidrag

Giv et bidrag

Vi arbejder ikke kun ved at dokumentere og blotlægge menneskerettighedskrænkelser, men arbejder aktivt for en bedre verden gennem offentlige aktioner og internationale kampagner. Dit bidrag muliggør vores arbejde!

Jeg vil gerne hjælpe
06.
Få vores Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores arbejde

To-tre gange om måneden får du Amnestys nyhedsbrev med nyheder, underskriftsindsamlinger, invitation til events mm.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
07.
Bliv oplægsholder

Bliv oplægsholder

Det gør du ved at tage rundt på skoler, gymnasier, medborgerhuse eller andre relevante steder og undervise i grundlaget for Amnesty og etikken bag menneskerettighederne.

Vi søger frivillige, som har lyst til at sprede det vigtige budskab om globale rettigheder for alle.

Se her hvordan