Reagér Retfærdighed Aktivisme Støt

Du kan gøre en forskel, uanset om du har ét minut eller to timer. Sammen kan vi forandre verden.
01.
Skriv under

LØSLAD DEN 17-ÅRIGE PALÆSTINENSISKE AKTIVIST, AHED TAMIMI.

I mange år har Ahed Tamimi og hendes familie gjort modstand imod den israelske besættelse. I dag afsoner hun en dom på otte måneders fængsel. Vær med til at løslade hende nu!

Skriv under

HVIDERUSLAND: UNG MAND FÆNGSLET OG ISOLERET EFTER CYKELDEMONSTRATION

Under en cykeldemonstration i Minsk anholdt politiet 23-årige Dzmitry Paliyenka og fængslede ham i to år. Nu isolerer vagterne ham fra omverdenen. Selv de andre indsatte straffes, hvis de taler med ham.

Skriv under

Danmark: Stop digital vold og chikane mod kvinder

Næsten hver femte danske kvinde bliver udsat for digital chikane. Skriv under på vores krav til justitsministeren og vær med til at bekæmpe digital vold

Skriv under
02.
Få aktioner på sms

Få aktioner på sms

Lifeline er Amnestys gratis SMS-netværk. Cirka hveranden uge får du en ny underskriftsindsamling på sms, som du nemt kan skrive under på, blot ved at svare på beskeden. Det gør en stor forskel: Vi har gode resultater i hver tredje sag.

Tilmeld Lifeline
03.
Bliv aktivist

Bliv aktivist

Aktivismen er for dig – hvad enten du er ung eller voksen, du er aktiv på de sociale medier eller til events, du er del af en gruppe eller du tager initiativ selv. Du kan være med på mange måder.

Aktivist i Amnesty
04.
Bliv medlem

Bliv medlem

Ved at blive medlem af Amnesty styrker du menneskerettighederne i Danmark og udlandet. Du bliver en del af verdens største bevægelse for frihed og retfærdighed.

Bliv medlem af Amnesty
05.
Giv et bidrag

Giv et bidrag

Vi arbejder ikke kun ved at dokumentere og blotlægge menneskerettighedskrænkelser, men arbejder aktivt for en bedre verden gennem offentlige aktioner og internationale kampagner. Dit bidrag muliggør vores arbejde!

Jeg vil gerne hjælpe
06.
Bliv oplægsholder

Bliv oplægsholder

Det gør du ved at tage rundt på skoler, gymnasier, medborgerhuse eller andre relevante steder og undervise i grundlaget for Amnesty og etikken bag menneskerettighederne.

Vi søger frivillige, som har lyst til at sprede det vigtige budskab om globale rettigheder for alle.

Se her hvordan