Reagér Retfærdighed Aktivisme Støt

Du kan gøre en forskel, uanset om du har ét minut eller to timer. Sammen kan vi forandre verden.
01.
Skriv under

Stop henrettelsen af ung malaysier

Red hans liv: Singapores myndigheder gør klar til at henrette malaysiske Prabagaran Srivijayan, som er dømt til døden for at smugle 22,24 gram heroin. 29-årige Srivijayan fastholder selv sin uskyld.

Skriv under

KRÆV AT REGERINGEN TAGER ANSVAR FOR MENNESKER PÅ FLUGT

Lige nu er et rekordstort antal mennesker tvunget til at forlade deres hjem. Men frem for at hjælpe mennesker på flugt, finder vi på nye måder at besværliggøre deres rejse mod sikkerhed.
Det vil vi lave om på. Alle flygtninge har ret til et liv i sikkerhed, fri for forfølgelse.

Skriv under for en fælles, global løsning
02.
Få aktioner på sms

Få aktioner på sms

Lifeline er Amnestys gratis SMS-netværk. Cirka hveranden uge får du en ny underskriftsindsamling på sms, som du nemt kan skrive under på, blot ved at svare på beskeden. Det gør en stor forskel: Vi har gode resultater i hver tredje sag.

Tilmeld Lifeline
03.
Bliv aktivist

Bliv aktivist

Aktivismen er for dig – hvad enten du er ung eller voksen, du er aktiv på de sociale medier eller til events, du er del af en gruppe eller du tager initiativ selv. Du kan være med på mange måder.

Aktivist i Amnesty
04.
Bliv medlem

Bliv medlem

Ved at blive medlem af Amnesty styrker du menneskerettighederne i Danmark og udlandet. Du bliver en del af verdens største bevægelse for frihed og retfærdighed.

Bliv medlem af Amnesty
05.
Giv et bidrag

Giv et bidrag

Vi arbejder ikke kun ved at dokumentere og blotlægge menneskerettighedskrænkelser, men arbejder aktivt for en bedre verden gennem offentlige aktioner og internationale kampagner. Dit bidrag muliggør vores arbejde!

Jeg vil gerne hjælpe